Само час-два оцеляха преградните пана, възпиращи движението на автомобили от

...
Само час-два оцеляха преградните пана, възпиращи движението на автомобили от
Коментари Харесай

Наглост! Пловдивчанин изхвърли ограничители, пречели му да минава с кола през забранено място

Само час-два оцеляха преградните пана, възпиращи придвижването на коли от дребна пътна права без излаз към ул. „ Владивосток “. За това сигнализираха от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “.
Прочетете още
Загражденията са били сложени по искане на живеещите на ул. „ Чернишевски “ 17, които са декларирали своите терзания, че  дребната  тупикова улица около блока им се е трансформирала в директен път за колите към „ Владивосток “.

„ Направихме инспекция на място. Установихме, че хората са прави. Само на метри има автобусна спирка и излизането от тупика към улицата – макар възбраната и инсталираните пътни знаци, е доста рисково. Затова поставихме загражденията “, заяви шефът на „ Организация и надзор на превоза Георги Стоилов.

Случката е от вторник, само че тази заран е получен видеоклип, от който може да се откри нарушителят. Двете пана от заграждението не просто са преместени, само че въобще липсват.

„ Всичко по случая изпращаме на полицията. Възможно най-скоро още веднъж възвръщаме загражденията “, сподели Стоилов. 

За случилото се незабавно е известен заместник-кметът по превоз Тодор Чонов. Той разяснява, че чака виновникът да бъде открит и понесе своята отговорност. По думите му, най-хубавото противопоставяне на вандалските прояви, измежду които са и изключително зачестилите  напоследък похищения върху заслоните на автобусните спирки, е публичната неотстъпчивост. „ Ако някой стане очевидец на такава демонстрация, неотложно да се обади на тел. 112 “, прикани Чонов.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР