Само БЛИЦ успя да се сдобие със снимка на Делиан

...
Само БЛИЦ успя да се сдобие със снимка на Делиан
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Ето го Делиан от Клисура, стъжнил живота на девойки с голите им снимки

Само БЛИЦ съумя да се снабди със фотография на Делиан Делчев от Клисура. 26-годишният мъж през днешния ден беше разгласен за крими воин на конференция на пловдивската прокуратура.

Причината е, че Делиан е изнудвал за пари девойки. Намирал е техни голи фотоси, от разнообразни профили във фейсбук е писал на девойките, заплашвал ги е, че в случай че не му пратят избрани суми, ще качи интимните им фотоси в интернет. Давал е банковата си сметка и е поставял период за изпращане на парите.



В резултат на сходни изнудвания по информация на БЛИЦ са потърпевши доста девойки, само че случаите занапред се разплитат и се проверяват. Арестът на Делиан става предишният ден, когато в полицията се оплакало 21-годишно момиче от Карлово, че е изнудвано по същата скица. Делчев му желал 350 лв..



След това се оказало, че 33-годишна жена от село Чавдар е пратила 500 лв. по същия метод. Пред проверяващите жертвите са споделили, че преди време са изпращали свои голи фотоси, защото преди време пращали такива на организация, която им обещавала, че ще ги прави модели.

Проверка на БЛИЦ в дребното градче Клисура сподели, че съвсем всички локални поданици познават момчето. То работело в огромно дружество в района, споделят, че евентуално неотдавна е останало без работа. Описват го като доста свито, непретенциозно и безмълвно момче.

Никога през годините не го виждали с момиче, не знаели да има гадже. Било от доста положително семейство, родителите и сестра му били хора с престиж. Всички в Клисура са обезпокоени и втрещени от това, че точно скромния Делиан е изкарвал пари по този незаконен метод. Прокуратурата желае непрекъснат арест за Делчев.

Жертвите на Делиан са от цялата страна. През БЛИЦ проверяващите приканват девойки, които са потърпевшият него, да алармират в полицията.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР