Само 52 дни от получената тежка травма на ръката и

...
Само 52 дни от получената тежка травма на ръката и
Коментари Харесай

Мартин Чой ще участва във втория кръг на Световния ендуранс шампионат

Само 52 дни от получената тежка контузия на ръката и последвалото възобновяване Мартин Чой ще взе участие във втория кръг на Световния ендуранс шампионат по мотоциклетизъм на пистата " Спа " в Белгия. Единственият български водач в надпреварата направи няколко теста с мотоциклета " Кавазаки " и дружно със съотборниците си от френския отбор Energie Endurance 91 Кристиан Наполи и Ян Мохр ще започват на следващия ден на дългата 6,985 километра именита писта.

Предстоящата 24-и часова конкуренция ще бъде следена от над 70 000 фенове онлайн и милиони по света с помощта на телевизионното лъчение.

" Ще карам, това е 100 % несъмнено. Благодаря на целия ни екип за поддръжката към мен, тъй като са невероятни експерти. В момента се вършат последните настройки по мотора и тактиката за цялото съревнование. Пистата ми подхожда, макар че за първи път ще вземам участие в съревнование на нея. Не мисля за оперираната си ръка, нека да издържи натоварванията, които предстоят ", съобщи Мартин Чой.

" Тежко ще бъде, само че виждам напред. Фактът, че ще вземам участие на Световното състезание по-късно, което претърпях с контузията, ме стимулира в допълнение. Дано всичко да бъде наред и да създадем мощно показване със съотборниците ми. Свободните тренировки минаха, както и квалификацията от която чакаме формалните резултати, само че сме в първите 10 тима в клас SuperStock1000 ", добави Чой.
 Франческо Баная завоюва Гран При на Испания
Франческо Баная завоюва Гран При на Испания

Не остави шансове на Куартараро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР