Само 5 дни след публикация на агенция BulNews самозабравилият се

...
Само 5 дни след публикация на агенция BulNews самозабравилият се
Коментари Харесай

Ефектът BulNews! Арестуваха самозабравилия се Светлин Галинов от Бяла Слатина

Само 5 дни след обява на организация BulNews самозабравилият се престъпник от Бяла Слатина Светлин Галинов е бил задържан. Миналият петък само медията ни разгласява материал за безчинствата на престъпно проявения мъж, който макар тях беше на независимост. От нас обществото научи за арогантното нахлуване над парцели и дома на локалния предприемач Юлиян Димитров. Бандитите, предвождани от Галинов, даже пробвали да пребият с бухалка 11-годишната му щерка, само че детето съумяло да се избави.



След нашата обява правораздавателните органи реагираха незабавно. Оказа се, че районното ръководство на полицията е свършило своята работа и материалите били изпратени незабавно в прокуратурата. Събраните доказателства и осъществените експертизи от чиновниците на Министерство на вътрешните работи напълно са удостоверили жалбата на потърпевшия предприемач. Въпреки това много време държавните обвинители не бяха реагирали. Очевидно медията ни е подействала като допинг на подчинените на Иван Гешев, тъй като през вчерашния ден на Светлин Галинов и двама негови родственици са им били повдигнати обвинявания. Веднага в ареста е вкаран за 72 часа единствено Галинов, защото е престъпно проявен и с условна присъда. Късно нощес той е бил докаран в следствения арест във Враца.
Днес преди обед се чака в Районният съд в Бяла Слатина да гледа мярката и да се произнесе по настояването на прокуратурата да остане за непрекъснато зад решетките.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР