Само 400 автомобила ще бъдат включени в пилотната лимитирана серия на

...
Само 400 автомобила ще бъдат включени в
пилотната лимитирана серия на
Коментари Харесай

BMW M850i получи пилотна лимитирана серия

Само 400 автомобила ще бъдат включени в пилотната лимитирана серия на изцяло новото BMW M850i xDrive, като всеки един от тях ще се отличава с извънредно екстериорно и интериорно осъществяване, със специфични дизайн детайли и приложения дело на BMW Individual.

Лимитираната серия BMW M850i xDrive Coupe First Edition ще бъде стартирана напролет на тази година, като нейните представители ще бъдат съединени в завода на компанията в Динголфинг от април до юни тази година. Екземплярите в специфичната серия ще бъдат изпълнени в неповторим за портфолиото на баварците Frozen Barcelona Blue екстериор, решени в черно предна решетка, въздухозаборници и детайли в задната част на автомобила, с M Carbon таван и M Carbon екстериорен пакет.

За интериора M850i xDrive Coupe First Edition, от BMW Individual са планували ексклузивна комбинация на кожена тапицерия Merino с нова цветова композиция Ivory White/Night Blue, волан с кожена тапицерия, Alcantara за тавана, изпълнени в Black Piano детайли, луксозна аудиосистема Bowers & Wilkins Diamond, стъклен пакет Crafted Clarity, обозначителна табелка с поредния номер в серията и други.

BMW M850i xDrive Coupe First Edition разполага с V-образен, осемцилиндров бензинов TwinPower Turbo мотор с 530 конски сили, 8-степенна Steptronic роботизирана предавателна кутия и интелигентна система за задвижване на четирите колела xDrive.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР