Само 3 таблетки аспирин и косата става лъскава и гъста Най-вероятно

...
Само 3 таблетки аспирин и косата става лъскава и гъста
Най-вероятно
Коментари Харесай

Само 3 таблетки аспирин и косата става лъскава и гъста

Само 3 таблетки аспирин и косата става лъскава и гъста

Най-вероятно сте употребявали аспирин, когато сте страдали от главоболие, тъй като има обезболяващи свойства. Но не всеки знае, че това лекарство също по този начин се явява чудесно козметично средство. Днес ще ви разкажем по какъв начин да подсилите косата си и даже да се отървете от пърхота благодарение на това налично средство.

Аспиринът, за разлика от някои други медикаменти, които са цялостни с химикали, има дълга история като натурален аналгетик и по тази причина предлагаме да го употребявате вместо артикули за коса, които от време на време в състава си имат нездравословни химикали. Освен това ще спестите пари и ще решите казуса по доста на ниска цена метод.

Как да употребявате аспирина за коса?
Ще са ви нужни 3 таблетки аспирин, които да стриете за по-добра и лесна приложимост. Смесете стритите таблетки с шампоан за коса (с количеството, което ви е належащо за еднократно измиване на косата) и втрийте добре в скалпа.

След това косата ви ще бъде доста по-блестяща и цялостна с размер. За да премахнете пърхота са ви нужни няколко такива процедури.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР