Само 125 влекача от специална юбилейна серия - Гама T

...
Само 125 влекача от специална юбилейна серия - Гама T
Коментари Харесай

Renault Trucks с юбилейна серия от 125 камиона Гама t-high

Само 125 влекача от специфична юбилейна серия - Гама T High Серия 1894, пуска Renault Trucks на европейския пазар по случай 125-ата годишнина на марката. Тя комбинира актуален дизайн с препратки към историята, като графичните детайли са свързани с логото на именитите Berliet.

Основният цвят на серията е " среднощно синьо ", в който са решени както каросерията, по този начин и интериорът. Той се комбинира с детайли в златисто жълто и алено. " Сърцето " на Гама T High Серия 1894 е 13-литров мотор с 520 кс.


Различни графични елементи за каросерията, като да вземем за пример емблемата " Серия 1894 " от двете страни и в задната част на кабината, придават присъща динамична визия на автомобила. Страничните спойлери са брандирани със знак, особено планиран за случая. Той комбинира очертанията на емблематичните камиони на марката, ситуирани в диамантената форма на логото на Renault Trucks дружно с логото на Berliet – локомотив.

Радиаторната решетка е в златисто жълто, а други съставни елементи, като главините на колелата, са в алено. Гама T High Серия 1894 е оборудван с комплект светлини на покрива на кабината.



Основният цвят на интериора на кабината още веднъж е " среднощно синьо ", като в него са решени арматурното табло и кормилото. Червените декоративни детайли могат да бъдат открити както отвътре на вратите, по този начин и върху черните кожени седалки Recaro. Облегалката за глава е с бродерия с надпис " Серия 1894 " със златистожълт цвят. Гама T High Серия 1894 е екипиран и с червени стелки за пода и златисто жълти пердета.

Колекционерската серия предлага най-високо съоръжение, което усъвършенства комфорта на лидера, като да вземем за пример панорамно табло с LCD екран " Серия 1894 " и второстепенен екран ROADPAD с камера за заден ход.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР