Само 0,75% от шахтите в София, за които отговаря Столична

...
Само 0,75% от шахтите в София, за които отговаря Столична
Коментари Харесай

Докъде стигна Столична община с предотвратяването на опасността да умреш от токов удар на улицата?

Само 0,75% от шахтите в София, за които дава отговор Столична община, към този момент имат сензори, с цел да не може да се случват нещастия като тази с 16-годишния Людмил, който беше погубен от токов удар пред столичната болница " Св. Иван Рилски ". Това оповестява журналистът на Радио " Свободна Европа " Полина Паунова в персоналния си профил във Facebook, като цитира.
се случи на 14 февруари, 2021 година. Два месеца и половина по-късно 30 от 4000 шахти са оборудвани с сензори. Обещание да бъдат поставени сензори даде столичната кметица Йорданка Фандъкова. Всички шахти с сензори са сложени върху шахти на бул. " Александър Стамболийски ".
 ЧЕЗ: Обектът, довел до гибелта на момче, е бил обвързван законосъобразно през 2011 година ЧЕЗ: Обектът, довел до гибелта на момче, е бил обвързван законосъобразно през 2011 година
Към 2011 година обектът, е бил обвързван законосъобразно до електромера. Това споделиха за БГНЕС от „ ЧЕЗ Разпределение “, които през днешния ден...
Засега и Софийска градска прокуратура (СГП) не оповестява нова информация по следствието. Публично по този начин и не стана ясно дали кабелът, който умъртви Людмил, е прекаран независимо от съответния павилион или това е станало при ремонт на бул. " Иван Гешов " и светофарната уредба на пешеходното кръстовище пред " Св. Иван Рилски " т.е. ремонт, юридически от Столична община. Още не е обществено изяснено от виновните институции и кой тъкмо е притежателят на павилиона, получавал ток от въпросния кабел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР