Съмнителното и плашещото за мен е, че това се прави

...
Съмнителното и плашещото за мен е, че това се прави
Коментари Харесай

Оказва ли натиск Каралачанов върху Борисов за Комисията по досиетата, пита Екатерина Бончева

Съмнителното и плашещото за мен е, че това се прави преди изборите. Аз виждам една много сериозна опасност те да бъдат опорочени. Това сподели в „ Тази заран “ Екатерина Бончева, член на Комисията по досиетата.

„ Законопроектът, който изисква промени в Закона за досиетата, е в две елементи. Едната е понижаване броя на членовете в комисията на пет души, което не е най-хубавата процедура. Аргументът е, че по този метод бюджетът ще се усъвършенства. Първоначално бяхме 9 души, по-късно останахме 7, само че 5 членове на комисията е нещо много застрашаващо дейностите й “, изясни Бончева пред бТВ.

„ Втората корекция е добра. Тя ще спре една спорна правосъдна процедура, която ние по този начин или другояче не следваме “, добави тя.

„ Не мога да схвана за какво е това бързане и това ме навежда на подозрението, че задачата е да не бъдат оповестени сътрудниците на някогашната Държавна сигурност преди изборите. Това не е единствено мое подозрение “, означи Екатерина Бончева.

Тя изиска Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да отговори на въпроса дали Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността оказва напън върху него, с цел да има опция за ръководство в тази комисия. „ Това е малко като политически Коронавирус – не знаеш къде ще те удари и по какъв начин ще реагираш “, добави Бончева.

Според нея тези ремонти не би трябвало да бъдат признати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР