Съмнителен субект, представящ се за майстор, обикаля домовете на врачани,

...
Съмнителен субект, представящ се за майстор, обикаля домовете на врачани,
Коментари Харесай

Врачани, пазете се! Менте майстор обикаля домовете на хората, оглежда вътре и не се връща

Съмнителен индивид, представящ се за занаятчия, обикаля домовете на врачани, оповестиха в редакцията на организация BulNews обезпокоени жители.
Някакъв човек, който твърди, че се споделя Слави Георгиев, е наводнил обществената мрежа фейсбук със фотоси на обекти, които сякаш той ги е ремонтирал. При острия дефицит на майстори в региона на строителството, доста хора му звънят на посочения телефон или му пишат в месинджър.
Мъжът нормално отива в домовете на хората, усърдно оглежда какво има в тях и повече не се появява. Задължително с него влиза и брадясал индивид, който вони на алкохол. Двамата поемат ангажимент да свършат работата, за която са потърсени, само че по-късно не се появяват.
В сигналите до редакцията се твърди, че когато мине доста време и те не дойдат да изпълнят уговорката си, жителите стартират да звънят на посочения телефонен номер или му пишат във фейсбук, само че незабавно биват блокирани.
Хората са обезпокоени от това необичайно държание на двамата „ майстори “ и по тази причина потърсиха медията ни да дадат публичност и молят да внимаваме кого позволяваме до дома си.
Нищо чудно съмнителните видове, представящи се за майстори, в действителност да са част от група за кражби на жилища, по тази причина е най-добре жителите да не ги позволяват в парцелите си.
Подателите на сигналите за държанието на по този начин наречения Слави Георгиев и неговия асистент, оферират, в случай че забележите тези 2 лица да се навъртат към някой парцел, да звъните на тел.112.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР