Съмненията, че финалът е нагласен са породени от факта, че

...
Съмненията, че финалът е нагласен са породени от факта, че
Коментари Харесай

Скандал! Ето как Антония Маркова стана победител в „Звездите в нас“

Съмненията, че финалът е нагласен са подбудени от обстоятелството, че предаването е на запис, а спечелилият не се избира от тв аудиторията, а от публиката в студиото по време на фотосите, която по този начин и не излиза наяве на какъв принцип бива избирана. Логично е обаче селекцията да се прави от екипа на шоуто, който пък се преценява с желанията на шефа си.

 

Освен това фактът, че победителката обърка песента при второто си осъществяване за вечерта, укрепва в допълнение подозренията. Маркова явно просто не помни да пее, когато й пристигна редът и изпусна цяла фраза, преди да се включи в парчето. Странното е, че вместо това да й даде негативи, тя излезе от шоуто като победител.

Според мнозина премията е трябвало да бъде дадена на Рафи Бохосян, вместо на партньорката му.

 

Голяма част от феновете са на мнение, че същинската победителка в шоуто е Милена Иванова.

Зрителите даже попитаха Халваджиян и той ли е почнал да прави цялостни пародии и дефинират случилото се като безспорна излагация. Всички те са безапелационни, че е нямало по какъв начин да бъде по-нелепо.

 

Според някои Антония е получила опцията да заведе най-вече свои близки в публиката, които да гласоподават за нея. Други пък мислят, че успеха й се дължи на връзките й с известни музиканти.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР