Самият Цонев се държи като едно от джуджетата на добрия

...
Самият Цонев се държи като едно от джуджетата на добрия
Коментари Харесай

Йордане, Данчо, Мента, гледаме те в очите

Самият Цонев се държи като едно от джуджетата на положителния дъртак, който, несъмнено, е доктор Ахмед Доган. Цонев, именуван от някои Данчо Ментата, поредно и с нужния мил звук, изяснява на феновете, че доктор Доган с изключение на Дядо Коледа е и вуйна Ванга в същото време. Всичко, което бил предсказал и споделил преди доста време, се случвало в този момент. Късно съзряваме за гениалностите на Бай Ахмед, както уважително го наричали босовете на Мултигруп някога…

Бай Ахмед е нещо като мъдреца, учителя на нацията - българският Конфеций. Всеки път, когато сме го послушали е настъпвал златен интервал, а когато не – падаме в киреча.

Данчо има и различен рефрен: ББР не е отпускала заеми на Делян Пеевски. Иска доказателства другояче всичко щяло да бъде обидно и предумишлено говорене.

Скоро ще има предварителни избори и Цонев ползва предизборната тактичност на придвижването. Отричане на всичко, разкриващо същинския лик на върхушката в Движение за права и свободи и заливане с шербет на концепциите, които същата върхушка желае да пробута на всички. Главната цел е да се прикрият по някакъв метод лекетата от фасадата на босовете Доган и Пеевски.

Ако питащите в съответните малките екрани бяха най-малко малко свободни и мислещи, щяха да запитан най-малкото, за какво като двамата са пред канонизация в придвижването, обществото има толкоз доста подозрения по отношение на това? Можеха също да потърсят отговор на въпроса: Как са се чувствали хилядите български мюсюлмани, които се отзоваха на апела на своите водачи и отидоха да пазят Доган в Росенец и видяха с очите си в какъв първокласен замък се шири той? С какви пари е издигнат? По какъв метод доктор Доган закупи Топлоелектрическа централа „ Варна “ и пристанището до него?

Защо „ свети “ Делян е разследван в Съединени американски щати за пране на пари и корупция по закона РИКО, признат през 70-те години за битка с мафията и по закона „ Магнитски “ за нарушение на човешки прави и за съучастието му в разгрома на КТБ?

Защо Делян Прекрасни банкрутира печелившата „ Булгартабак “, затвори заводите към нея и всъщност ликвидира тютюнопроизводството, оживелите останки от което зареждат гръцки и турски прекупвачи?

Защо прелестният Делян унищожи дребните разпространители на вестници и списания и наложи своята Лафка, която откакто се скара с Васил Божков банкрутира?

Защото толкоз доста предприемачи, които проговориха за рекетьорския модел на предходното ръководство, сочат все по-често точно Пеевски като индивидът, който посредством Борисов и негови министри е заграбвал непознати бизнеси?

Чичко Данчо пъклен доста ще се нервира, в случай че някой понечи да попита за тези неща. Да не приказваме за съдействието на Държавна сигурност на доктор Ахмед Доган…

Възхищавам се на този почтен, некорумпиран и високо честен човек за умеенето да хипнотизира медиите, в които се изявява. Дали това става посредством въздействието на Доган и Пеевски, или на Борисов все едно – получава му се.

Да не не помни и за намазаната с шарлан концепция на доктор Доган за програмен кабинет, за който ние, дебилите, сме узрели чак сега… Вероятно Движение за права и свободи ще предложи за министри в него потвърдени специалисти като Владислав Горанов, Емил Караниколов и още неколцина от този вид. Ако не са следствени дотогава…

А какво пречи сед като е толкоз почтен Пеевски да бъде препоръчан още веднъж за началник на ДАНС? И без това неговите хора там са на дузпата, може той да поеме битката с корупцията.

Браво на Йордан Цонев. Така се прави акция.

И тъй като не намирам подобаващи думи да изразя възприятията си към уменията цоневи, ще се възползвам от една мисъл на огромния Адриано Челентано: Дяволски доста обичам да чувам неистини, гледайки изричащия ги в очите… Особено като знам истината…

Данчо, Цонев, гледаме те в очите.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР