Самият факт, че аз съм кандидат за президент, показва, че

...
Самият факт, че аз съм кандидат за президент, показва, че
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Фактът, че съм кандидат за президент, показва, че не сме доволни от Радев

Самият факт, че аз съм претендент за президент, демонстрира, че не сме удовлетворени от Румен Радев. Ние декларирахме, че желаеме диалог с президента, с цел да забележим има ли съвпадения сред неговата управническа стратегия и нашата. Такава не се състоя. Това съобщи пред Костадин Костадинов от „ Възраждане “, който се кандидатира за президент.

" Не инцидентно избрахме Деня на независимостта, с цел да обявим кандидатурата си за президент и вицепрезидент ". Това беше алегоричен знак, че за нас независимостта е съществена полезност и заради тази причина издигаме моята кандидатура и тази на юрист Елена Гунчева. Искаме България да води самостоятелна политика и да се промени напълно политиката на страната ни ". безапелационен е той.

Tой сподели още, че във вътрешната и външната политика служебното държавно управление не се е различавало от тази на кабинета „ Борисов 3 “. „ Смятаме, че имаме късмет за балотаж. Не виждам никаква разлика сред претендент на ГЕРБ и претендент на президента “, разяснява Костадинов.

По думите му стана ясно, че в случай че неговата кандидатура за „ Дондуков “ 2 се провали, той няма да приканва жителите кого да поддържат на втори тур.

Костадин Костадинов упорства, че би трябвало да има политически диалог и с партиите, останали отвън последното Народно заседание. „ Възраждане “ има упоритост да влезе в идващия парламент. " В политиката би трябвало да има правила. Ние ще поканим всички партии на диалози и ще представим нашите цели ", настоя той.

Лидерът на " Възраждане " добави, че партията му упорства за махането на противоепидемичните ограничения, референдум за участието в Европейски Съюз и да не се приема еврото.

Костадин Костадинов не даде явен отговор с коя партия би се коалирал. Направи коментар, че " българската политическа система " обслужва непознати ползи и убива българската държавност. Според него не е значимо просто да махнеш хората на " олигарха Пеевски " и да сложиш тези на Прокопиев.

Костадинов заприказва срещу наложителното имунизиране. Не е обаче като цяло срещу имунизациите, само че е срещу тази за ковид, тъй като не била изпитана задоволително дълго. Костадинов е и срещу маските. " Вижте, огледайте се, животът е естествен. Не може да се прави национална покруса от умрелите ", настоя още кандидат-президентът. " Моят дядо умря от свински грип, това не беше вест ", добави още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР