Самият аз съм не съм бил боксьор, имам лиценз, защото

...
Самият аз съм не съм бил боксьор, имам лиценз, защото
Коментари Харесай

Сестрата на мъртвия боксьор: Убили са го, за да не спечели мача

 Самият аз съм не съм бил боксьор, имам лиценз, тъй като преди време бях футболист. Дадох му моята идентичност, тъй като той ме беше уверил, че няма да имам кахъри с персоналните ми данни, а аз като елементарен човек си фантазирах, че ще има проблеми, само че въпреки всичко му я дадох. Това съобщи пред Нова телевизия братовчедът на починалия в Албания боксьор Исус Величков.

Той призна, че умрелия боксьор е имал общо шест мача с непозната идентичност и добави, че Борис Станчов е взимал пари, с цел да пада.

" Според мен става въпрос за ликвидиране. Убили са го с цел да не завоюва мача ", съобщи и сестрата на боксьора. По думите ѝ тя единствено предполагала, че брат ѝ се боксира под непозната идентичност.

" Всичко е за пари. В България е взимал най-вече до 300 лв., само че той не се биеше толкоз за пари, колкото от обич към спорта. Освен това той в никакъв случай не е имал заболявания, а в случаите, когато е боледувал, се е лекувал единствено с плодове. Не е взимал никакви лекарства``, показа още сестра му и разгласи, че за всичко това е знаел треньорът му и той би трябвало да понесе отговорност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР