Самите те обаче не знаят дали и кога това ще

...
Самите те обаче не знаят дали и кога това ще
Коментари Харесай

Remedy искат да създадат нов Alan Wake

Самите те обаче не знаят дали и по кое време това ще е допустимо да се случи.
Remedy Entertainment работят интензивно по Control, идващото огромно заглавие на студиото, което беше обявено по време на E3 2018. Играта наподобява много любопитно, само че хората не стопират да приказват за предходната им работа. Вече разбрахме, че мнозина съпоставят видяното от Control с Quantum Break, игра събрала голямо внимание от медии, геймъри и експерти. Тези дни пък DuallShockers са се сетили за Alan Wake, заглавие, придобило съвсем паметен статус измежду почитателите на Remedy.

На въпрос на медията по отношение на бъдещето на играта, от финското студио споделят, че освен не са не запомнили за играта, само че желаят да създадат продължение – всички в студиото.

„ Да, ние държим правата за Alan Wake. Искам да заявя незабавно, че това е доста безценен план за всички нас, доста непосредствен до сърцата ни. Всички в Remedy обичаме Alan Wake и считам, че всички ние желаеме да забележим нова игра. Просто желая да разглася това ясно. За злощастие, сега не мога да кажа нищо повече от това. Ще забележим какво ще се случи с Alan Wake, само че всички ние желаеме да забележим продължение. Абсолютно! “, споделя Микарл Касуринен от студиото.

Alan Wake е игра, която се появи за сегашното и предишното потомство Xbox, както и за PC. Играта събра извънредно положителни мнения, само че както показва медията, нейният край остави повече отговори, в сравнение с въпроси и DLC-то, което излезе след това не оказа помощ за това.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР