Самите те не искаха да бъдат наричани златни момичета. Защото

...
Самите те не искаха да бъдат наричани златни момичета. Защото
Коментари Харесай

По един диамант, моля...

Самите те не желаеха да бъдат наричани златни девойки. Защото това определение бе за предходния отбор по художествена гимнастика. Искаха да бъдат разнообразни и още с първата си година като тим заслужиха подобаващото си място. Нарекоха ги диамантените девойки, с цел да бъдат разнообразни.

Именно това название ги сближи по още едно нещо. От няколко часа петте грации – Симона Дянкова, Ели Бинева, Теди Александрова, Мадлен Радуканова и Лаура Траатс имат по... един елмаз. Става въпрос за дребна татуировка на показалеца на всяко едно от петте девойки. Световните вицешампионки от Песаро 2017-а използваха съботния следобяд, с цел да отскочат до студио за татуировки и да се снабдят с диамантчето.

Част от девойките към този момент демонстрираха новите си придобивки в обществените мрежи. А напълно скоро дадоха обещание на почитателите си да показват диамантите в деяние. Първото публично съревнование на ансамбъла е Гран при на Москва (16-18 февруари). Преди това, още до края на януари, девойките на Весела Димитрова и Михаела Маевска, ще имат контролно съревнование, с цел да покажат новите съчетания.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР