Сами стигнахме по пътя за Шенген. Осъзнаването на нелепата политика

...
Сами стигнахме по пътя за Шенген. Осъзнаването на нелепата политика
Коментари Харесай

Радев скочи срещу управляващите: ПП-ДБ и ГЕРБ изнасилиха конституцията

" Сами стигнахме по пътя за Шенген. Осъзнаването на нелепата политика на ръководещите, която не вкара и една стотинка в бюджета, ни злепостави като обезсърчителен сътрудник и резултатът е дипломатически скандал и напън от страна на Унгария.Това съобщи президентът Румен Радев преди да замине за Косово.

ПП-ДБ и ГЕРБ изнасилват Конституцията дружно.Спомняте си, че напълно до неотдавна водачите на ПП-ДБ се надпреварваха да тръбят, че Борисов и Пеевски би трябвало да бъдат държани надалеч от властта, а през днешния ден те ръководят дружно. И ще се борят против корупцията дружно. Това е толкоз зловонно.Управляващите дължат пояснения за саботиране на европейската ни интеграция, за което аз предизвестих, акцентира президентът.

Призовавам ръководещите, макар че изгубиха 2 месеца, най-малко оставащите дни до Нова година да ни подсигуряват пълноценното приемане в Шенген. Припомням, че с дипломация и старания успяхме да реализираме съответен ангажимент по време на служебното държавно управление, за жалост този подтик не бе развъртян, а сами си издигнахме преграда, добави Радев.

" Припомням, че с дипломация и старания успяхме да реализираме съответен ангажимент по време на служебното държавно управление, за жалост този подтик не бе развъртян, а сами си издигнахме преграда ", добави президентът.

Радев още веднъж се върна и тематиката за двойното поданство, като благодари още веднъж, че са припомнили негово изявление преди 4-ри години.

Вие вършиме ли разлика сред „ българско поданство по рождение “ и „ чужденци получили българско поданство “.(…) Смятам, че това е един тип индулгенции за хора, които са в държавното управление и Народното събрание. Или за хора, които ще влязат в ръководството сега на ротация, аргументира позицията си президента.

Той напомни, че от дълго време предлага цялостен пакет от ограничения, които да приобщават нашите сънародници отвън граница. Но нищо от това не се случи. Докато страни лимитират миграционната си политика, ние отваряме необятно вратите за чужденци, с двойно поданство, уточни Радев.

В умозаключение той акцентира, че с измененията в Конституцията, се извършва оня сюжет на Политическа партия, който към този момент сме не запомнили, а апетитът им за власт е извънредно огромен. Но мисли, че тези промени могат да се окажат пагубни за бъдещето на България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР