Самата Украйна е пред разпадане, Москва и Пекин са в

...
Самата Украйна е пред разпадане, Москва и Пекин са в
Коментари Харесай

Говорит Москва! Передаем по БНР из Софии: 3-ий Украинский фронт приближается...

Самата Украйна е пред раздробяване, Москва и Пекин са в тандем против Съединени американски щати, самите Щати са умираща стопанска система, НАТО е нездравословна организация, демократичните политики са зловредни и пагубни и изобщо – най-добре да си се върнем в лоното на Москва и да се самопредложим за 4-а (преди бяхме претендент за 16-а…) република… Не тъкмо в този ред, само че в този жанр.

От БНР постоянно са се гордели, че са територия на свободното слово и че дават думата за различни отзиви и позиции. В множеството излъчвания в действителност е по този начин. Но не и в упоменатото предаване. Там пропагандата в интерес на Кремъл господства над всички останали тематики.

Разбира се, управлението на БНР и „ Хоризонт “ имат право да дефинират политиката на радиото, а водещите имат свободата да сортират тематики и да канят който преценяват. Ако обаче е взето решение въпросното предаване да бъде изразител най-вече на ползите на съветския президент – дано разгласят това публично. БНР е социална медия, бюджетът се образува от налози и данъкоплатците, доста от които правилни слушатели, имат право да знаят кой и за какво им предлага сходен артикул. Освен в случай че 3-и Украински фронт не на път към границата ни… Дотогава България към момента е член на НАТО и Европейски Съюз, в случай че в БНР някой не знае нещо друго по въпроса.

Освен това избираме „ Эхо Москвы “.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР