Самата кандидатура на проф. Николай Габровски за мен лично беше

...
Самата кандидатура на проф. Николай Габровски за мен лично беше
Коментари Харесай

Войкова: Проектокабинетът е съставен от хора, които ако бъдат избрани, веднага ще започнат да работят

Самата кандидатура на проф. Николай Габровски за мен персонално беше изненада. Защото предния ден всички остриета на ГЕРБ обявиха, че най-хубавият претендент за министър председател е Бойко Борисов. Самият той го удостовери. Това даде знак в обществото, че може би би трябвало да чакаме непредвиденото. 

Това разяснява пред Нова тв журналистът Валентина Войкова. 

На идващият ден при връчването на мандата от президента беше разгласен проф. Габровски. Мнозина останаха сюрпризирани. Трябва да търсим какъв знак беше това към обществото. Според мен тази кандидатура е знак, който демонстрира, че ГЕРБ са съгласни да правят отстъпка крачка обратно в името на нещо да се случи в тази страна, да се тръгне нанякъде. Проф. Габровски е безспорна фигура. Никой нищо не може да каже против него. Той има качества, той е много премислено селекциониран, тъй че да може да съставлява форма на консенсус, разяснява тя.

От друга страна хората в проектокабинета също са забавно подбрани. Нито един от тях не е надълбоко обвързван с ГЕРБ. Всеки от тях има своите експертни, професионални, административни и управнически качества. Според мен посланието в листата е, че ни беше обещан кабинет, който би могъл да бъде работещ, да устойва за известно време обществото. Освен това те са специалисти, които в случай че бъдат определени, още на другия ден влизат и стартират да работят, уточни тя. 

Защо това е значимо? Защото в последните години, когато се оферират хора, които нямат административен и управнически опит, се губи пъклен доста време в тяхното образование. Тук обаче виждаме, че това са хора, които незабавно могат да стартират да работят, юпосочи още тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР