Самата идея, че Украйна е подготвяла нападение срещу Русия е

...
Самата идея, че Украйна е подготвяла нападение срещу Русия е
Коментари Харесай

САЩ за речта на Путин: Самата идея, че Украйна е подготвяла нападение над Русия е абсурдна

" Самата концепция, че Украйна е подготвяла нахлуване против Русия е неуместна ", това съобщи съветникът на Белия дом по въпросите на сигурността Джейк Съливан, съобщи Би Би Си, цитира Новини.бг.

С тези думи на високопоставеният чиновник от администрацията на президента на САЩ Джо Байдън коментира днешната тирада на Владимир Путин. Руският държавен глава съобщи, че Москва е почнала войната си против Украйна, с цел да предотврати възможна експанзия от страна на Киев.

Владимир Путин прекрати присъединяване на Русия в контракт със Съединени американски щати, предусещащ понижаване на нуклеарни оръжия

" Нито Украйна, нито Съединени американски щати са подготвяли военна интервенция против Руската федерация. Въпросните изказвания са неуместни ", добави Съливан.

Съветникът на Белия дом също сподели: Руската страна не ни даде никакви гаранции за сигурността на Джо Байдън по време на вчерашната му аудиенция в Киев.

По този метод Съливан опроверга появили се в основани в Москва медии, че властта в Русия е подсигурила сигурността на американския водач по време на визитата му в столицата на Украйна.

Речта на съветския президент Владимир Путин пред съветския политически и боен хайлайф сподели, че той е изгубил връзка с действителността. Това съобщи Михайло Подоляк, консултант на украинския президент Володимир Зеленски, оповестява " Ройтерс ", цитира news.bg.

В изказването си съветският водач разгласи, че ще продължи с едногодишната война на Русия в Украйна и упрекна НАТО в разпалване на спора с неправилното разбиране, че може да победи Москва в световна борба.

" Той е в изцяло друга действителност, където няма опция за водене на разговор по отношение на справедливостта и интернационалното право ", означи Подоляк във връзка думите на Путин.

" Русия е в задънена улица. В най-отчаяната обстановка. Всичко, което Русия направи отсега нататък, единствено ще утежни ситуацията ѝ ", безапелационен бе той.

Подоляк съобщи, че Путин демонстрира комплициране и недоумение на обстановката и това ще докара до повече компликации за Русия в близко бъдеще.

" Хаосът както на бойното поле, по този начин и вътре в Русия ще пораства ", предвижда съветникът на Зеленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР