Саманта Х. е една от най-елитните копаньонки и разкрива неща

...
Саманта Х. е една от най-елитните копаньонки и разкрива неща
Коментари Харесай

Елитна копаньонка към жените: Затова Вашият съпруг идва при мен

Саманта Х. е една от най-елитните копаньонки и разкрива неща за „ Daily Mail “, които дамите би трябвало да знаят за техните мъже:
1. Да ви желае.
2. Той се нуждае от повече обич, в сравнение с си мислите.
3. Мисли, че на кучето си обръщате повече внимание, в сравнение с него.
4. Липсва му задоволяването на вашите потребности.

5. Нуждае се от секс, както и на вас ви би трябвало добра пудра за лице
Едно от най-честите неща, които чува от мъжете, които са споделяли в нейната компания е, че си обичат дамите.
„ Те на драго сърце биха прекарали своето време и внимание с вас, само че си мислят, че не ви пука “, се обръща Саманта към дамите.
„ Последното нещо, което желаят, е да ви боли и сигурно не желаят бракоразвод, освен поради финансите или децата, само че защото не желаят да ви оставят. Повечето мъже са егоистични и имат разнообразни потребности, когато става дума за секса, само че търсенето на фамилиарност другаде, не е отражение на възприятията към личните си дами „, твърди Саманта.

Тя споделя, че повече става дума за облекчаване на потребности, които не са изпълнени вкъщи. Саманта твърди, че мъжете избират деликатност повече, в сравнение с си мислите.
„ Повечето мъже желаят да се държа като да съм им обичана. Искат да ги галите, нежни докосвания, целувки и гальовен секс “, споделя тя и прибавя, че интимността им е по-важна от нечовечен секс.
Малко им е един час и нормално желаят два или три часа.
„ Не желаят тези три часа за секс, а за диалог и милувка “, твърди Саманта.
„ Девет от 10 пъти мъжът просто желае някой да го прегърне. Мъжете ми споделят, че спят със съпругите си в разнообразни стаи и че ненавиждат това. Вярвам, че техните съпруги имат своите аргументи, само че не забравяйте, това е мъжката страна на историята „, споделя тя.
Саманта разкрива, че на мъжете най-вече им липсва орално да дават отговор на брачната половинка си.

„ Може би става дума за тяхното его, само че за тях е значимо на вас да ви е добре. Оралният секс е нещо, което желаят и им липсва в живота. Те са удовлетворени, в случай че сте удовлетворени. Престанете да мислите, дали сте депилирали добре краката или по какъв начин ви наподобява влагалището. Просто легнете, отпуснете се и се наслаждавайте “, поучава Саманта и прибавя, че не е зле и вие да върнете услугата.
Ще се изненадате, по кое време са най-ревниви.
„ Често слушам: не ме вижда, когато си дойда, повече е ориентирана към децата и кучето, в сравнение с към мен … Сигурна съм, че и мъжете не са ангели, само че постарайте се да се усеща специфичен “, споделя Саманта.
„ Всички заслужаваме добър секс, тъй че обърнете се към полова връзка “, приключва Саманта.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР