Сам Томпсън разкрива, че не му е било позволено да

...
Сам Томпсън разкрива, че не му е било позволено да
Коментари Харесай

Сам Томпсън казва, че „не е успял да задържи нищо“ от ITV I`m A Celebrity, тъй като печалбите са отнети

Сам Томпсън разкрива, че не му е било разрешено да задържи нито една от премиите си, откакто завоюва I'm A Celebrity... Махни ме от тук!

По време на присъединяване в This Morning, Сам показа, че би трябвало да върне всичките си мемоари, в това число емблематичната корона и жезъл I'm A Celeb. Докато обсъждаха прекарванията си в съответните им излъчвания, Сам сподели на водещите Крейг Дойл и Джоузи Гибсън: „ Не съумях да запазя нищо!

„ Те не ми разрешиха да запазя нищо! “ Той добави, че той се надяваше да придвижи скиптъра през защитата на летището заради размера му, само че не можа да го направи. Въпреки че точната сума, която Сам е прибрал от шоуто, остава мистерия, звездите нормално носят сред £30 000 и £600 000.

Съобщава се, че Грейс Дент е събрала 100 000 паунда, до момента в който Джейми-Лин е събрала страхотните 250 000 паунда. В отговор на голямата заплата от £1,5 милиона на Найджъл Фарадж, Сам сподели пред The ​​Times: „ Не беше парично или кариерно придвижване, в действителност желаех да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР