Сам съм! Това признава естрадната легенда Филип Киркоров в интервю

...
Сам съм! Това признава естрадната легенда Филип Киркоров в интервю
Коментари Харесай

Сватба няма да има! Филип Киркоров с разтърсващо признание: Сам съм! Последната ми жена ме измами, а налях милиони в нея!

Сам съм! Това признава естрадната легенда Филип Киркоров в изявление с известната съветска влогърка Настя Ивлеева, видя HotArena.

По думите на артиста с български корени през последните години той е имал връзка, която обаче не е довела до нищо съществено и е приключила с следващото отчаяние за него. Освен скъпото си време Филип се оплака, че е вложил и милиони рубли в връзките си.

" Сега съм самичък и одобрявам това положение. Но не го давам обещание. Ако се влюбя, тогава стартирам да сипвам милиони пари, старания, време... И след това се усещам толкоз зле. Не поради парите, жалост ми е за мен самия, че изгубих толкоз време за човек, който не си заслужава. И най-важното е, че не получих доста в подмяна. Бях мамен от самото начало. Аз съм толкоз изтощен от това, че в случай че в живота ми се появи нещо същинско, може би няма да го виждам. 

Но го споделям в този момент, не желая да го давам обещание. Е, не знам. Може би на следващия ден ще открия това възприятие още веднъж ", споделя 52-годишният артист, като акцентира, че сега въобще не мисли за романтика и обич. Той признава, че в последните 20 години е претърпял поредност от разочарования, за които заплаща солено. Киркоров се оплаква, че за всяка своя жена харчи грандиозни суми, с цел да се усеща тя добре и да може той най-сетне да получи мечтаната обич. 

Киркоров се майтапи, че самият той е провокирал ковид. Както изпълнителят отбелязва, силата на думата и силата на мисълта играят ролята постоянно. " Толкова бях изтощен преди новогодишните празници от турнета, записи, концерти, че се помолих за малко отмора. Исках да имам повече време за децата си. Ето, в този момент сме дружно по през целия ден. Аз приканих ковид!:, споделя той през смях, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР