Сам прекара Свети Валентин Григор Димитров, узна HotArena.Най-добрият ни тениист

...
Сам прекара Свети Валентин Григор Димитров, узна HotArena.Най-добрият ни тениист
Коментари Харесай

Гришо и Лолита разделени на Св. Валентин

Сам прекара Свети Валентин Григор Димитров, разбра HotArena.

Най-добрият ни тениист и половинката му Лолита Османова посрещнаха празника разграничени. Димитров е в Делрей Бийч за присъединяване в шампионата там. В същото време Лолита се прибра в Русия по персонални каузи.

Въпреки това Османова не остана сама в леглото. Красавицата се гушна с бухнал котарак вместо с Гришо. Домашният любим, който двойката си взе преди към година, посрещна празника със стопанката си в Москва. Котакът се бе настанил в леглото на Лолита рано сутринта в Деня на влюбените

Въпреки неналичието на Григор Лолита уважи празника на влюбените. Тя събра няколко свои приятелки в московския си дом. Османова бе подредила маса с изискани храни. Григор също имаше прелестно преживяване на 14 февруари. Той се отдаде на една от най-големите си пристрастености - високите скорости. Димитров и останалите участници на шампионата в Делрей Бийч бяха прелестно сюрпризирани от главния спонсор на конкуренцията - БМВ. Тенесистите получиха шанса да създадат няколко скоростни обиколки на световноизвестната писта " Дайтона ".

Всеки от искащите да изпитат адреналина на високите скорости получи по един бляскав автомобил на марката. Григор избра златисто БМВ X5, с което си направи няколко фотоси преди тура. След това Димитров сподели забележителни умения в ръководството по скоростното трасе, които бяха документирани от уредниците на шампионата.

Надпреварата в Делрей Бийч не влизаше в първичната стратегия на българския тенисист. Той получи " уайлд карт ", откакто пропусна шампионата в Далас поради позитивен тест за ковид.

Димитров е подложен под номер три в схемата във Флорида. Той стартира присъединяване си непосредствено от втори кръг. Григор трябваше да научи името на съперника си късно нощес след изиграването на мача сред Джордан Томпсън и квалификанта Мичел Крюгер, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР