Сам, предаден и изоставен. Така се е чувствал в последните

...
Сам, предаден и изоставен. Така се е чувствал в последните
Коментари Харесай

Началникът на полицията в Брезово издъхна на работното си място

Сам, предаден и зарязан. Така се е чувствал в последните си дни сенсей Георги Михайлов, който през вчерашния ден издъхна ненадейно на работното си място в полицейския сектор на Брезово. Началникът на полицейското поделение умря на 43 години, като аргументите са сърдечна непълнота и белодробна емболия. Защо обаче един служител на реда и състезател в разцвета на силите си губи желанието си да живее?

Според сътрудници на Михайлов една от аргументите за положението на служителя на реда се крие в трагичния случай в Брезово преди пет месеца. На 11 октомври предходната година хората в градчето бяха потресени от мистериозна история с съдбовен край. Млад мъж издъхна, до момента в който полиция го задържала. 26- годишният Николай Кирин преди гибелта си е тичал гол по улиците, а по-късно е нападнал полицейски чиновници с секира. Причините за това държание тънат в тайнственост - съгласно съседи младият мъж е имал психологично заболяване, а съгласно други е употребявал психотропни субстанции.

По случая в Районна прокуратура - Пловдив бе формирано следствено дело по член 122 от Наказателен кодекс за причиняване на гибел. В края на декември досъдебното произвеждане е трансферирано в Окръжна прокуратура по подготвеност и към момента не е завършило.

Георги Михайлов е бил единият от служителите на реда, които Кирин е нападнал с секира и който го е повалил на земята. След началото на следствието служителят на реда е бил посъветван да излезе в отпуск, до момента в който прокуратурата завърши следствието.

"Жоро одобри това извънредно тежко, тъй като живееше за работата си. Той делеше времето си сред районното и спортния клуб по жиу жицу, който бе основал. За него различен живот нямаше. Имаше единствено работа и спорт. Затова и когато му споделиха да си вземе отпуск, той се почувства предаден и зарязан ", описа негов непосредствен сътрудник.

Михайлов е добре прочут измежду сътрудниците си, почнал е кариерата си във Вътрешни войски, а по-късно приключва академията на Министерство на вътрешните работи в Симеоново.

Работил е в V РУП в Пловдив в закононарушения против личността в Криминална полиция.

Клубът му "Ран " е член на Българската Шотокан федерация по карате на Явор Дянков. Каратистите от клуба са в потрес от неочакваната гибел на учителя си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР