Сам Нийл заяви, че не се страхува от смъртта и

...
Сам Нийл заяви, че не се страхува от смъртта и
Коментари Харесай

Сам Нийл: Не смъртта, а пенсионирането ме ужасява

Сам Нийл съобщи, че " не се опасява от гибелта " и вместо това намира концепцията за " досадна ", защото има толкоз доста неща, които желае да направи. Вместо това, сподели той, концепцията за пенсиониране е тази, която " ме изпълва с смут ".


76-годишният артист показа с австралийската радиотелевизионна корпорация настояща информация за здравословното си положение по отношение на неходжкиновия рак на кръвта - ангиоимунобластен Т-клетъчен лимфом.

" Знам, че го имам, само че в действителност не се интересувам от него ", сподели Нийл. " Това е отвън моя надзор. Ако не можеш да контролираш нещо, не се занимавай с него. "

Спред Националния институт по опазване на здравето болестта " е подтип на периферния Т-клетъчен лимфом (PTCL) " и " съставлява единствено 1-2 % от всички неходжкинови лимфоми ".

Нийл, прочут с работата си в малкия екран и филми като " Джурасик парк ", споделя, че след три месеца химиотерапия лекуването е спряло да работи. Лекарите му са сменили терапиите, с цел да тестват " рядко противораково лекарство " и то е постигнало прочут триумф, споделя Нийл.

Получаването на дози от лекарството на всеки две седмици му е помогнало да навлезе в ремисия, макар че звездата сподели, че лекарите са му споделили, че в последна сметка то ще престане да бъде дейно.

" Подготвен съм за това ", сподели Нийл.

Нийл избира да се концентрира върху градината си, лозята си, внуците си и работата.

Преди стачката на актьорите той работи с Анет Бенинг по акомодацията на романа на Лиан Мориарти " Ябълките в никакъв случай не падат "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР