Сам Гринър вече е на 15 години. И станал интернет

...
Сам Гринър вече е на 15 години. И станал интернет
Коментари Харесай

Тогава и сега: Помните ли това момченце? Няма да повярвате как изглежда днес

Сам Гринър към този момент е на 15 години. И станал интернет звезда, когато нямал даже годинка. „ Направих фотография на 11-месечния си наследник на плажа през 2007 година Той таман се канеше да изяде шепа пясък и хванах този миг “, споделя Лейни Гринър в пресата.

В същия ден майката на момчето разгласила фотография в профила си във Flickr. След това родителите на Сам видели, че фотографията на сина им е станала доста известна. „ Тогава не знаехме какво е меме. Мислехме, че е нещо обидно, зло. Затова не искахме детето ни да бъде свързвано с сходно нещо ”, споделя бащата на момчето.

По-късно благодарение на Фотошоп поставили нож в ръката му и го облекли с пиратска лента. Година по-късно интернет потребителите решили и тематиката на фотографията - мемето със Сам получило прякора „ Успешно дете “.

„ По-късно фотографията се появи в реклама за витаминна вода, реклама за мобилни телефони и беше на доста билбордове в цяла Англия “, споделя майката на Сам. „ Първоначално не ми хареса вниманието към фотографията на сина ми. Мислех, че е интервенция в живота му. Опитах се да я отстрани. Но никой не го направи. И тогава погледнах на всичко с други очи - като нещо занимателно и положително. Страхотна история, която Сам може да опише един ден, когато срещне момичето за себе си. “

За родителите на момчето прякорът „ Успешно дете “ имал особено значение. Факт е, че бебето било родено прибързано и на 6 седмици е претърпяло мозъчна интервенция. Затова за родителите било изключително прелестно да видят сина си като сполучливо дете.

„ Това е най-подходящото заглавие за фотография на нашето момче. И най-хубавото е, че не ние го измислихме, а интернет потребителите “, счита майката на Сам.

Момчето било малко сепнато от такава популярност: „ Странно е да си известно дете. Нямах визия какво се случва. Така че имах доста смесени усеща. Спечелих си почитатели, хората по улиците ме молеха да повторя същата поза, питаха какъв е усетът на пясъка.

А аз съм елементарен, ленив младеж. В свободното си време рисувам картини и чувам музика. Животът се трансформира, трансформирах се аз и осъзнах, че не желая да бъда запомнен просто като детско меме. Мечтая един ден да основа нещо, което да въодушевява хората повече от „ сполучливото дете. “

Вижте в галерията по какъв начин се е трансформирал Сам Гринър през годините:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР