Сам Фейърс сподели, че е получила болезнена“ травма на окото

...
Сам Фейърс сподели, че е получила болезнена“ травма на окото
Коментари Харесай

Сам Фейърс моли феновете за помощ, след като получи „болезнена“ травма от сина си Едуард

Сам Фейърс показа, че е получила „ мъчителна “ контузия на окото от едно от децата си и в този момент търси съвет от почитатели в обществените медии над това.

Телевизионната риалити звезда, 33 - която е най-известна с присъединяване си в сериала Единственият път е Есекс - има три деца от колегата си Пол Найтли, 35. Двойката е родител на Пол, осем, Роузи, шест, и Едуард, съвсем две, дружно.

Тя постоянно споделя актуализации за фамилията в Instagram, където има повече от 2 милиона почитатели. Сам излезе на платформата в понеделник, с цел да разгласи, че е била засегната от най-малкото си дете и да потърси съвет от почитатели.

Финалистката на Celebrity Big Brother показа фотография, на която моделира чифт слънчеви очила в обявата. Заедно със селфито Сам сподели на почитателите си, че изпитва „ болежка “ в окото си, откакто е била „ пробукана “ от Едуард.

Сам написа в обявата в платформата: „ Нова болежка отключена и в никакъв случай Едуард ме бръкна в очната ябълка тази заран. " Тя продължи: „ Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР