Сам Банкман-Фрийд, който преди това беше видна фигура в сферата

...
Сам Банкман-Фрийд, който преди това беше видна фигура в сферата
Коментари Харесай

Бишият директор на FTX изправен пред нови проблеми в съда

Сам Банкман-Фрийд, който преди този момент беше видна фигура в областта на криптовалутите, ще се върне в съда на фона на опасения по отношение на правното му посланичество.

След като през ноември беше приет за отговорен по голям брой обвинявания, той чака присъда, планувана за март. Предстоящото явяване в съда, което е едно от първите му след процеса, е обвързвано с “ ” съвещание.

Въпросното съвещание има за цел да прегледа евентуални спорове на ползи, в които са забъркани юристите му Марк Мукаси и Тори Йънг, които съставляват и различен изпълнителен шеф – Алекс Машински, забъркан в свързани правни въпроси.

Банкман-Фрийд, който преди този момент беше основна фигура в FTX, забележителна борса за криптовалути, се сблъска с арест след нейното рухване през 2022 година и след това беше екстрадиран в Съединени американски щати.

Той е упрекнат в редица закононарушения, свързани с непозволено ръководство на средства сред FTX и Alameda.

Това развиване акцентира продължаващите разтърсвания в криптовалутния пейзаж, като хвърля светлина върху комплицираните правни провокации, пред които са изправени неговите видни фигури.

Юридическото приключение на Банкман-Фрийд акцентира неотложните въпроси на ръководството и отчетността в границите на бързо развиващия се крипто пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР