Сам Алардайс постигна договорка да поеме закъсалия английски елитен Евертън.

...
Сам Алардайс постигна договорка да поеме закъсалия английски елитен Евертън.
Коментари Харесай

Алардайс пое "Евертън", Пардю ще спасява "Уест Бромич"

Сам Алардайс реализира сделка да поеме закъсалия британски първокласен " Евертън ". 63-годишният експерт през юли разгласи, че повече няма да работи на клубно равнище, само че е трансформирал намарението си.

" Евертън " пък приключи разочароващото си 5-седмично търсене на нов управител, който да размени уволнения поради слаби резултати Роналд Куман. Сред спряганите имена за поста бяха Марко Силва, Шон Дайш, Луис ван Гаал, Пауло Фонсека и даже Диего Симеоне.

Имаше вид и краткотрайният ментор Дейвид Унсуърт да остане за непрекъснато, само че след единствено една победа в седем мача под негово управление, на " Гудисън Парк " взеха решение да заложат на опитния Алардайс.

Ънсуърт ще води за последно " Евертън " довечера в семейството на " Уест Хем " за състезание, след което се чака да бъде оповестено публично и новото предопределение.

Алардайс ще води седми клуб от Висшата лига в кариерата си, като той е прочут с това, че управителен от него тим в никакъв случай не е изпадал от елита.

Специалистът за последно работи в " Кристъл Палас " през предишния сезон, само че през лятото напусна и разгласи, че би поел единствено народен тим.

В същото време Алън Пардю застана отпред на " Уест Бромич ", оповестиха от клуба. Той подписа контракт с отбора за две години и половина.

" Развълнуван съм от опцията, която " Уест Бромич " ми дава и нямам самообладание да стартира работа с тези надарени футболисти. Първото предизвикателство ще бъде да реализираме тези резултати, които ще ни бъдат нужни, с цел да подобрим мястото си в класирането ", сподели мениджърът пред клубния уебсайт.

" Уест Бромич " е без управител от седмица, откакто Тони Пюлис беше уволнен след серията от четири следващи загуби.

Отборът заема 16-ото място в класирането с актив от 12 точки след 14 изиграни дуела. Вчера " Уест Бромич " приключи 2:2 с гостуващия " Нюкасъл ".

Алън Пардю за последно беше управител на " Кристъл Палас ", само че беше уволнен през декември предходната година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР