Сълзи от смях и много положителни емоции в участниците предизвика

...
Сълзи от смях и много положителни емоции в участниците предизвика
Коментари Харесай

Фермерската съпруга Галена разплака от смях всички във Вилата на любовта

Сълзи от смях и доста позитивни страсти в участниците провокира новият епизод на “Един за различен ” - любовно риалити номер едно в телевизионния ефир. Първата самостоятелна игра за нежните половинки във Вилата на любовта донесе доста веселба, съспенс и поредност от незабравими моменти .

В звездата на вечерта се трансформира лъчезарната и постоянно усмихната Галена , чието показване съумя да развесели всички.
 
 Един за различен

Денят за влюбените двойки стартира с спонтанни занимания в снега, основаването на ледени олицетворения на водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова и продължи с първите сметки на мъжете. Добродушният Петър нямаше различен избор с изключение на да изхарчи целия му останал бюджет в опит да измъкне себе си и обичаната си от последното място и грозящата ги елиминация. Най-малка сума за първата игра на своята спътница в живота отдели Румен, който извади от фамилната си сметка едвам 800 лева

В тестването всяка от дамите трябваше да премине през три стадия в опит да разпознае своята половинка - по уханието на неговия парфюм, по формата на дупето му и по танцовите му умения. Шест от тях се оправиха чудесно със задачата, а с помощта на комбинацията от верни сметки и изключителна вътрешен глас, Светослав и Сияна оглавиха краткотрайното класиране с бюджет от 8000 лева Истински възторг провокира фермерската брачна половинка Галена, която не пропусна да употребява цялостните две минути, които имаше разполагаем, с цел да избере най-правилното съгласно нея дупе.

В утрешния епизод на предаването следва решителната игра за двойки , след която ще бъдат избрани и първите напуснали Вилата на любовта за този сезон. Най-застрашени от елиминация са риалити ветеранът Ивайло и неговата брачна половинка Христина, както и фамилията на Дарина и Денис от Мадан.
 
 Един за различен

Кой ще отпадне? Кой ще се избави? Кой се грижи за прането у дома? И кой ще би трябвало да съблюдава невъзможни обещания цяла седмица? Ще разберете в новия епизод на “Един за различен ” - на следващия ден вечер от 20:00 ч. единствено и само в ефира на NOVA. Всичко за „ Един за различен “ може да следите на формалния уебсайт на предаването и в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР