Сълзи и спомен за едно детство в Белград. Новак Джокович

...
Сълзи и спомен за едно детство в Белград. Новак Джокович
Коментари Харесай

Турнирът на Ноле в Белград завърши със сълзи и спомени

Сълзи и спомен за едно детство в Белград. Новак Джокович си потегли от корта насълзен и под бурните овации на публиката.

Не съумя да сдържи страстите си, макар че се опита. Но и не беше нужно!



Джокович провежда първото по-сериозно развлечение за жителите на сръбската столица, което за няколко дни ги накара да не помнят за пандемията от ковид. С огромни старания той и екипът му върнаха тениса на кортовете, получавайки поддръжка от едни от най-хубавите си сътрудници, измежду които и Григор Димитров.

Е, Ноле не се класира на край! Но това нямаше значение за локалните почитатели, за които той не е единствено уредник, а образец, кумир, воин.

Снимка: Reuters

" Последните няколко дни бяха много прочувствени. Благодаря на всички, които помогнаха това събитие да се реализира, както и на всички, които дойдохте да ни гледате онлайн. Много ви благодаря. Не рева поради това, че няма да играя на край... Изпитвам просто прилив на страсти... Спомних си за детството си... Обичам ви всички! Много ви благодаря! ", бяха думите му, прекратени от моменти, в които трябваше да поеме въздух, с цел да не избухне в прочувствени ридания.

А Сърбия обича Ноле. В това няма подозрение. Той също обича своята страна. А сълзите в такива връзки са нещо красиво.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР