Салса звездата Марк Антъни се oжени за четвърти път на

...
Салса звездата Марк Антъни се oжени за четвърти път на
Коментари Харесай

Марк Антъни се ожени за четвърти път на звездна сватба в Маями

Салса звездата Марк Антъни се oжени за четвърти път на 28 януари. Новата му брачна половинка е финалистката от състезанието Мис Вселена 2021 Надя Ферейра.

Двойката си сподели заветното „ да “ пред фамилията и приятелите, измежду които участваха доста звезди, предават от.

Церемонията се състоя в музей на изкуството в Маями.
                             

Марк и Надя се сгодиха през май 2022 година, месеци откакто при започване на същата година за първи път се появиха клюки, че са двойка. През ноември той я заведе като своя дама на латиноамериканските награди Грами.

Красивата младоженка, която е и някогашна Мис Вселена на Парагвай , блестеше в бяла булчинска рокля на дизайнерката Галя Лахав с дантела и флорални акценти, както се вижда на фотоси, оповестени от Daily Mail. Младоженецът пък бе облечен в грациозен костюм на Кристиан Диор.

 марк антъни надя ферейра Getty

На сватбата на 54-годишния Марк и 23-годишната Надя участваха приятелите на двойката предприемачът Карлос Слим и Дейвид Бекъм, като и двамата бяха шафери . Сред другите посетители бяха видяни Виктория Бекъм, Салма Хайек, композиторът Лин Мануел Миранда и изпълнителите Луис Фонси, Малума, Марко Антонио Солис и Ромео Сантос .

Според Hola измежду присъстващите членове на фамилията на младоженците са били майката на Надя , Луси Фериера и братът на Марк, Биграм Заяс.

Само две от шестте деца на артиста – Кристиян, на 21 година, и Райън, 19 година участваха на сватбата. Двете момчета Марк споделя с първата си някогашна брачна половинка Даянара Торес , която е актриса и Мис Вселена 1993.
                             

Въпреки че малко се знае за романса му с родената през 1999 година Ферейра, любовният живот на Антъни е забавна тематика в Холивуд от години.

Музикантът е бил женен три пъти: за Даянара Торес от 2000 до 2004 година, след което за Дженифър Лопес от 2004 до 2014 година От 2014 до 2017 година пък продължи бракът му с хубавицата Шанън Де Лима , която беше на 25 години, когато се ожени за 46-годишния тогава Марк.

Освен четирите деца от първите си две съпруги, Марк Антъни има щерка и наследник дружно с някогашната си другарка от 90-те години Деби Росадо.

Не стана ясно дали дъщерята на Марк, Ариана, на 29, и синът му Чейс, на 27, които той споделя с Деби Росадо, както и близнаците Макс и Еме, на 14, чиято майка е Дженифър Лопес, са участвали на сватбата.

На специфичния за Марк ден Еме беше снимана в Лос Анджелис с Джей Ло , брачна половинка на актрисата Бен Афлек и неговите деца Серафина и Самуел. Веднага породи въпросът дали самата Лопес е била измежду поканените и има ли причина децата ѝ да не участват на сватбата на татко си .

Когато през август предходната година Дженифър Лопес и Бен Афлек се венчаха на обилна гала в имение в Джорджия, Марк Антъни не участва, като не бе конкретизирано дали е бил измежду поканените.

По това време източник сподели пред, че сред него и Джей Ло няма неприятни усеща и двамата се оправят добре с развъждането на децата си след развода .

„ Марк просто желае Дженифър да бъде щастлива . Той не се интересува с кого е тя или къде живее “, съобщи източнкът. „ Няма нищо срещу тя да прекарва повече време в Лос Анджелис и двамата имат спогодба за децата, която ги устройва . Те взаимно поддържат желанията и потребностите си и се оправят добре. “

 

 

 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР