Съливан, който е на посещение в Израел, подчерта, че ,

...
Съливан, който е на посещение в Израел, подчерта, че ,
Коментари Харесай

Нова фаза на войната в Газа: Прецизни удари срещу шефовете на Хамас, по-малко цивилни жертви

Съливан, който е на посещаване в Израел, акцентира, че, като боевете ще протичат на етапи, които ще заменят сегашната акция на натоварен обстрел и наземни интервенции.

Съливан не даде детайлности по кое време се чака да отслабне интензивността на войната против " Хамас " , добавя Българска телеграфна агенция. " Условията и изборът на точния миг за това явно беше тематика на диалога, който водих с премиера Бенямин Нетаняху ", министрите от военновременното израелско държавно управление, израелски военни водачи и министъра на защитата, съобщи съветникът на конференция.

Съливан акцентира, че Съединени американски щати считат, че дълготрайна израелска окупация на линията Газа след края на войната против " Хамас " няма да бъде добра концепция за самия Израел и няма да е обективна, съобщи Франс прес.

Израел беше подложен на световен напън да ограничи броя на цивилните жертви във войната , почнала след нападението на " Хамас " на 7 октомври. По информация на следените от " Хамас " управляващи в Газа досега са били убити близо 19 000 палестинци - данни, които не са тествани по самостоятелен път.

Очаква се съветникът на Байдън по националната сигурност да се срещне през днешния ден и с палестинския президент Махмуд Абас.

Съливан акцентира, че йеменските бунтовници хуси са " съответна опасност за свободата на корабоплаването в Червено море ". " Съединени американски щати работят с интернационалната общественост и своите сътрудници в района, с цел да се изправят против тази опасност ", добави той пред медиите след срещите си с израелски представители.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР