Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини

...
Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини
Коментари Харесай

Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, сплоти напъните си с Polygon, блокчейн от втори пласт, с цел да създаде система за хонорари, основана на NFT.

Сътрудничеството бележи забележителен пробив във взаимоотношението с клиентите посредством Web3 технологията, защото от ден на ден компании признават капацитета на блокчейн технологията за възстановяване на ангажираността на клиентите.

На 16 март Salesforce разгласи, че се приготвя да пусне решение за награди, основано на NFT, което разрешава на потребителите да наблюдават в действително време блокчейн данните от сбирките на Етериум и Polygon в своята CRM (Системата за ръководство на взаимоотношенията с клиентите).

Тази стратегия се смята за най-хубавия метод за задържане на клиенти, удължение на виталния цикъл на клиентите и основаване на платформа за напредък на бизнеса. Според Smile.io стратегиите за преданост могат да генерират към 40% от приходите на бизнеса.

През последните години блокчейн технологията се употребява все по-често в тактиките за ангажиране на клиенти, изключително в стратегиите за преданост.

Starbucks, западна известна верига кафенета, също си партнира с Polygon, с цел да създаде своята система за награди, основана на NFT.

Системата за награди на Salesforce-Polygon е предопределена да усъвършенства ангажираността на клиентите и да даде неповторимо прекарване на потребителите.

Чрез потреблението на незаменяеми токени (NFT) системата за награди може да предлага по-персонализирани тласъци, като да вземем за пример неповторими цифрови колекционерски предмети и други извънредни продукти, които могат да бъдат персонализирани съгласно желанията и ползите на обособените клиенти.


 


Клиентите могат да печелят награди посредством разнообразни дейности, в това число покупки и рекомендации и да ги обменят за извънредни артикули, отстъпки или други тласъци, които бизнесът предлага. Като дават по-персонализирано и ангажиращо прекарване, фирмите могат да открият по-дълбоки и по-значими взаимоотношения с клиентите си.

Партньорството сред Salesforce и Polygon бележи забележителна крачка в приемането на блокчейн технологията в тактиките за ангажиране на клиенти. Тъй като от ден на ден предприятия признават преимуществата на блокчейн технологията в стратегиите за преданост, можем да чакаме повече новаторски решения в бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР