Салернитана разгроми като домакин Сампдория с 4:0 в мач от

...
Салернитана разгроми като домакин Сампдория с 4:0 в мач от
Коментари Харесай

Салернитана разби Сампдория

Салернитана разгроми като хазаин Сампдория с 4:0 в мач от третия кръг на Серия А. Домакините изцяло надиграха своя съперник, а четирите попадения на тяхната сметка бяха дело на четирима разнообразни голмайстори в лицето на Булае Диа (7’), Федерико Бонацоли (16’), Тони Вилена (50’) и Ерик Ботхайм (76’).

Салернитана стартира доста по-добре срещата от своя съперник и напълно владееше играта в първите минути. Те имаха добра обстановка още в третата минута, когато претендираха за дузпа, само че такава не бе отсъдена.

В осмата минута се стигна до разкриване на резултата в тяхна изгода, когато Федерико Бонацоли напредна чудесно и пусна към своя сътрудник в офанзива Булае Диа, който откри резултата с първия си гол за отбора. Попадението провокира съществени подозрения за засада, само че след дълга консултация с ВАР голът бе зачетен.

Играчите на Давиде Никола продължиха да са по-активния отбор на терена и още в 16-ата минута доближиха до второ попадение посредством Федерико Бонацоли.

В идващите минути Сампдория съумя да изнесе протичащото се на терена в по предни позиции и в последните минути на първата част на няколко пъти бяха покрай понижаване на изоставането си.

Домакините започнаха вихрено и второто полувреме и означиха ново попадение на своята сметка преди да са минали 5 минути, само че то бе анулирано заради засада. Играчите на Давиде Никола въпреки всичко стигнаха до своето трето попадение в 51-ата минута, когато чудесно двойно подаване сред Джулио Маджоре и Тони Вилена остави последния в прелестна позиция и той означи трето попадение.

Играчите на Салернитана направиха нещата още по-кошмарни за Марко Джампаоло и неговите играчи в 76-ата минута, когато появилият се десетина минути по-рано от аварийна пейка Ерик Ботхайм повиши на 4:0.

Салернитана продължава не неприятният старт на сезона си и към този момент има четири точки след три кръга. От своя страна това бе втора загуба за Сампдория, които имат единствено 1.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР