Салернитана надделя с класическото 3:0 в домакинството си на Монца

...
Салернитана надделя с класическото 3:0 в домакинството си на Монца
Коментари Харесай

Салернитана направи крачка към спасението с класика над Монца

Салернитана надви с класическото 3:0 в семейството си на Монца в мач от 24-ия кръг на Серия А. Попаденията за домакините паднаха през втората част, когато точни бяха Ласана Кулибали (52’), Григорис Кастанос (65’) и Антонио Кандрева (71’).

Двата тима не предложиха изключително зрелищна първа част, а единственото по-опасно състояние бе на сметката на домакините в последните минути, когато Патрик Чурия се измъкна зад защитата, само че вратарят избави неговия опит.

Футболистите на Пауло Соуса въпреки всичко съумяха да открият резултата при започване на втората част, когато Кулибали овладя една топка и с брилянтен свършек се разписа за 1:0. Кастанос удвои в 65-ата минута с удар от границата на наказателното поле, а единствено няколко минути по-късно Кандрева направи резултата типичен в интерес на домакините. Минути преди края гостите от Монца останаха и с човек по-малко след червен картон на Джулио Донати.

С тази победа Салернитана направи основна крачка към спасението си и към този момент заема 16-ото място в подреждането с 24 точки, само че на седем от последният в рисковата зона Верона. Монца пък е с 29 пункта и заема 11-ото място.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР