Салернитана изненадващо обърна Лацио и го победи с 2:1 у

...
Салернитана изненадващо обърна Лацио и го победи с 2:1 у
Коментари Харесай

Салернитана шокира Лацио след обрат за първата си победа през сезона

Салернитана изненадващо обърна Лацио и го победи с 2:1 вкъщи в среща от 13-ия кръг на Серия А. Това бе първи триумф за отбора от Южна Италия през актуалната акция в шампионата, с което към този момент има 8 точки на последното 20-о място. Римските „ орли “ са десети със 17 точки.

Салернитана стигна до първото положително състояние в мача в 25-ата минута, когато Емил Боинен стреля от границата на наказателното поле, само че над вратата.

В 40-ата минута Лацио имаше искания за дузпа за нарушаване на Норберт Гьомбер против Чиро Имобиле. След триминутно преразглеждане с ВАР Алесандро Пронтера уточни бялата точка. Именно Имобиле се нагърби с осъществяването и с удар долния десен ъгъл се разписа за 0:1.

Второто полувреме стартира по желан метод за домакините от Салерно, които стигнаха до изравнителен гол в 55-ата минута, когато след благополучен рикошет топката стигна до Григорис Кастанос, а той на празна врата я чукна в мрежата за 1:1.

Само четири минути по-късно Кастанос можеше да означи второто си попадение в мача, само че ударът му по земя бе избавен от Иван Проведел. Час игра след началото Лацио отговори с шут на Фелипе Андерсон след самостоятелен пробив на бразилеца, само че вдясно от вратата.

В 66-ата минута Салернитана стигна до цялостен поврат. Антонио Кандрева овладя топката след пас на Григорис Кастанос и със мощен удар от далечна отдалеченост прати топката тъкмо под напречната греда и вкара за 2:1, като по този метод донесе успеха на своя отбор против някогашния си подобен.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР