Салернитана и Емполи поднесоха истинско шоу за феновете и завършиха

...
Салернитана и Емполи поднесоха истинско шоу за феновете и завършиха
Коментари Харесай

Салернитана и Емполи не се победиха, но не оставиха феновете да скучаят

Салернитана и Емполи сервираха същинско шоу за почитателите и приключиха 2:2 в мач от петия кръг на Серия А. Мартин Сатриано (31’) съумя да открие резултата в интерес на гостите, само че с помощта на попаденията на Паскуале Мацоки (39’) и Булае Диа (61’) играчите на Давиде Никола реализираха цялостен поврат, с цел да се стигне до 81-ата минута, когато Сам Ламерс се разписа с цел да възвърне още веднъж равенството.

Емполи откри резултата тъкмо когато изтичаше първия половин час на дуела. Лиан Хендерсън напредна добре отляво, след което центрира добре в наказателното поле и там от непосредствена непосредственост Мартин Сатриано се разписа. Това бе първо попадение за него в Серия А. Салернитана обаче съумя да възвърне равенството още преди почивката с помощта на Мацоки, който се отличи с впечатляващ дрибъл сред няколко играчи на съперника с прекрасен изстрел за 1:1.

Домакините излязоха мобилизирани след почивката и търсеха ново попадение на своята сметка. То пристигна тъкмо след приключването на един час игра, когато Диа засече положително центриране, с цел да приключи обрата в интерес на своя отбор. Надеждите на домакините обаче бяха попарени десетина минути преди края, когато холандският нападател Ламерс съумя с прецизен изстрел още веднъж да възвърне равенството, само че този път за 2:2.

Салернитана има 6 извоювани точки от началото на шампионата, а през идната седмица те ще имат доста сложната задача да гостуват на Ювентус. От своя страна Емполи има едвам 4 точки от 5 изиграни дуела, а идващият им конфликт ще е против Рома.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР