Съкрушени родители мислеха, че малкото им момиченце се бори с

...
Съкрушени родители мислеха, че малкото им момиченце се бори с
Коментари Харесай

Родителите мислеха, че дъщеря, на 4 години, има „обикновена настинка“ – но тя почина дни по-късно, след като изпадна в кома

Съкрушени родители мислеха, че дребното им момиченце се бори с елементарна простуда – по-късно часове по-късно то остана в кома и на апаратна инсталация преди да загине трагично.

Патрик Шмид от Стронгсвил, Охайо, заведе четиригодишната си щерка Мейзи на лекари, откакто предходната седмица тя страдаше от кашлица и запушен нос. Очаквайки посещаване в събота, родителите бяха известени, че заболяването й не е сериозна и я върнаха вкъщи.

Но в 11 часа сутринта във вторник „ любящото “ момиченце умря, откакто получи инсулт и беше сложено на уред за поддържане на живота заради заразяване с човешки метапневмовирус (HMPV), съгласно страница в GoFundMe, основана от нейния чичо Майк Бригадир.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

„ Казаха ни, че е просто елементарна простуда, просто я заведете вкъщи, доста течности и неща от този жанр “, сподели бащата на Cleveland 19 в ранните часове на вторник сутринта преди трагичната гибел на щерка му. Но до събота признаците й се утежниха фрапантно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР