Съкрушена майка казва, че е заспала в спалнята на детето

...
Съкрушена майка казва, че е заспала в спалнята на детето
Коментари Харесай

Мама заспива в леглото на детето след погребението - след това намира съпруга си мъртъв в леглото на следващата сутрин

Съкрушена майка споделя, че е заспала в спалнята на детето си и се разсънва, с цел да откри брачна половинка си неподвижен в леглото.

Софи Хъгил от Бромли, Лондон, се унесе в стаята на сина си към 23 часа, откакто прекара прочувствен ден на погребението на баба си на 9 февруари. Но когато отиде да ревизира колегата си Марк, тя забелязал, че е в безсъзнание към 9:30 сутринта на идващия ден. Съкрушената майка се бореше да го „ върне назад “, само че сподели, че се бори да прави компресии, тъй като той беше „ притиснат към стената “.

След като уведоми Софи по телефона, кола за спешна помощ дойде към 45 минути по-късно. Въпреки положените старания медиците установили гибелта на 37-годишния мъж. Семейството му занапред ще открива повода за гибелта му. Говорейки за момента, в който откри брачна половинка си, легнал диагонал в леглото, Софи сподели: „ Наистина се пробвах да го върна, само че мисля, че го нямаше, когато го открих за първи път. Животът ми се промени от вървене от стаята на сина ми до моята, в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР