Съкращения в зоопарка - чистка или оптимизацияСъпругата на бившия депутат

...
Съкращения в зоопарка - чистка или оптимизацияСъпругата на бившия депутат
Коментари Харесай

Четете в Марица: Домоуправител запорира сметките на...

Съкращения в зоопарка - чистка или оптимизация

Съпругата на някогашния народен представител от ГЕРБ Стефан Дедев е освободена от работа в общинското дружество " Зоопарк - Пловдив ", научи " Марица ". Галина Дедева е единствената служителка, чиято служба " маркетинг и реклама " е съкратена. В локалните структури на ГЕРБ незабавно разясниха, че съкращението на щата не е инцидентно и става дума по-скоро за чистка в сравнение с за оптимизация. На партийното заседание на ГЕРБ в " Северен " Стефан Дедев, който е ръководител на районната конструкция, издигна кандидатурата на регионалния шеф Здравко Димитров за кмет на Пловдив. Зико завоюва най-вече гласове в Кършияка.

Домоуправител запорира сметките на гурбетчия в Англия

Пловдивчанин, живеещ във Англия, е заставен да заплаща цялата такса за етажна благосъстоятелност на три жилището в Пловдив, които в никакъв случай не е обитавал. Доскоро мъжът давал половин такса за всяко жилище, като внасял парите един път на 4 месеца. Професионалният домоуправител „ Ариете хоум “ обаче счел това за веселба и го дал на частен правосъден реализатор. Така индивидът бил наказан по бързата процедура за неплащане на такса вход.

Джоан Роулинг влезе в читанката за 4. Клас

Авторката на „ Хари Потър ” Джоан Роулинг влезе в новата читанка за 4. клас със свои текстове, които хлапетата от начален курс да четат в часовете по свободно избираема подготовка. През идната образователна година четвъртокласниците и десетокласниците са с нови учебници, защото те учат по новите стратегии след приемането на Закона за предучилищното и учебното обучение преди 3 година

Мексико закъса в столицата на културата

Семейство Корал от Мексико Сити дойдоха преди два дни в Пловдив с трите си деца - две момчета и момиче. Взеха кола чартърен и взеха решение да прегледат хубостите на Европейската столица на културата. И се сблъскаха с две паралелни действителности -прекрасен Старинен град, в който обаче няма къде да паркираш колата си и куп указателни табели, които никой не схваща. Да не приказваме за нещо толкоз просто като да изтеглиш пари от банкомат.

Екоинспектори погнаха кмета на Тополовград

Наказателно разпореждане за несъблюдение на дадени наставления е получил кметът на Тополовград Божин Божинов от районната екоинспекция. Оттам не прецизират защо тъкмо е наказването и размера му.

Ще затворят ли пазарджишката болница „ Ескулап “

Ще затворят ли пазарджишката болница „ Ескулап “? И краткотрайно или дефинитивно ще е това? Този въпрос си задават лекари и пациенти на здравното заведение, което напоследък действително съвсем не работи. В два-три от кабинетите към момента дежурят експерти, а регистратурата отваря в 9,30 часа, тъй като е останала единствено една служителка

Бившите на Гришо в Топ 10 по доходи

Българският тенисист Григор Димитров продължава със слабото си показване и от понеделник най-вероятно ще изпадне от Топ 70 в света. Докато Гришо пропада, две от някогашните му гаджета натрупат съществени пачки от началото на годината. Серина Уилямс, с която българинът имаше къса връзка, е класирана преди всичко на най-високоплатените спортистки в класацията на сп. „ Форбс “. Мария Шарапова, с която Гришо излизаше в интервала 2012-15 година, пък е на седма позиция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР