САКРАМЕНТО - Офисът на шерифа на окръг Сакраменто споделя предупреждение

...
САКРАМЕНТО - Офисът на шерифа на окръг Сакраменто споделя предупреждение
Коментари Харесай

Офисът на шерифа в Сакраменто издава предупреждение след разкриване на измама с карти за подаръци, включваща магазини Target в цялата страна

САКРАМЕНТО - Офисът на шерифа на окръг Сакраменто споделя предизвестие за купувачите, които купуват карти за дарове през този празничен сезон.

The предизвестието идва след ареста на обвинен, обвързван с солидна машинация с карти за подарък, включваща повече от 50 цели в целия щат.

Откритието стана по време на „ Операция Лош горски дух “. Служители под прикритие бяха сложени в магазините на Target в Сакраменто, с цел да оказват помощ за ограничение на проведените обири на дребно.

По време на една от интервенциите си предходната седмица следователите видяха мъж, който се държеше съмнително на стелажа с подаръчни карти.

Властите споделят, че обвиненият е взимал карти от стелажа, правил е нещо с тях и по-късно ги е прибирал назад на стелажа. 5000 карти за подарък Target и Apple в колата му.

„ Ако не беше „ Операция Лош горски дух “, в случай че не бяхме на това място, тази съответна Target щеше да е жертва на това ", сподели детектив Дейвид Деруен.

Офисът на шерифа на окръг С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР