Сакраменто Кингс загуби драматично със 100:101 при гостуването на Бостън

...
Сакраменто Кингс загуби драматично със 100:101 при гостуването на Бостън
Коментари Харесай

Сакраменто пак падна, Везенков вкара 6 точки

Сакраменто Кингс загуби трагично със 100:101 при гостуването на Бостън Селтикс в НБА. Най-добрият български баскетболист Александър Везенков приключи с 6 точки, 2 битки и 1 асистенция. Той игра 14 минути за Сакраменто.

Литовската звезда на Кингс Домантас Сабонис обичайно се регистрира с дабъл-дабъл с 16 точки и 16 битки. Това бе 60-и следващ дабъл-дабъл за Сабонис и общо 73-и за сезона, с което той сложи нов връх. Досега върхът държеше именитият Хакийм Олайджуон със 72 дабъл-дабъла за Хюстън в сезон 1992/93.

Най-резултатен за Сакраменто бе Де’Аарън Фокс с 40 точки.

Поражението е второ следващо за Кинс и отборът заема осмо място в конференцията. Победата за Бостън е четвърта поредна и отборът води безапелационно в Източната конференция. За триумфа на Селтикс се отличи резервата Пейтън Причард с 21 точки.

Далас прекъсна победната серия на Голдън Стейт след триумф със 108:106. Пи Джей Вашингтон изигра най-силния си мач за Далас, като приключи с 32 точки, в това число надвит панер 4.5 секунди преди края и съумя да запълни неналичието на звездата, който лекува травма.

Кайри Ървинг добави 26 точки за триумфа на Маверикс, с който отборът заема пето място на Запад и направи поредна крачка към плейофите. За Голдън Стейт най-резултатен бе Стеф Къри с 28 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР