Сакраменто Кингс, с българина Александър Везенков в състава си, попадна

...
Сакраменто Кингс, с българина Александър Везенков в състава си, попадна
Коментари Харесай

Сакраменто и Везенков ще играят с Голдън Стейт, Минесота, Сан Антонио и Оклахома Сити в първия In-Season Tournament в НБА

Сакраменто Кингс, с българина Александър Везенков в състава си, попадна в група C на западната конференция с тимовете на Голдън Стейт, Минесота, Сан Антонио и Оклахома Сити в първия от седемте In-Season Tournament в Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада, който се организира за първи път в историята.

Надпреварата, която е съпоставима с шампионатите за купата на дадена страна в Европа, стартира тази нощ и ще продължи до 9 декември. Всичките 30 тима са разграничени в шест групи, по три във всяка конференция - Западна и Източна.

" Кралете " ще изиграят по един мач с всеки от тимовете, като в два ще бъдат домакини, а в другите два ще гостуват.

В първата среща Сакраменто Кингс ще одобри Оклахома Сити на 11 ноември в 05:00 часа сутринта българско време. На 18 ноември тимът гостува на Сан Антонио, а седмица по-късно ще бъде посетител и на Минесота.



За идната фаза не престават спечелилите в групите и най-хубавият втори тим. Елиминационната фаза стартира при започване на декември месец, паралелно със сезона в НБА.

Всички 30 отбораще разполагат с стадиони с нов, специфичен дизайн за първия в историята шампионат в границите на сезона. Терените ще бъдат двуцветни, разграничени на три бранша, като междинният от тях е в друг цвят от останалите два. Правоъгълниците под коша пък са завършени като трофей. Самата Купа на НБА ще бъде отпечатана в средата на терена.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР