Сакраменто Кингс с Александър Везенков постигна драматична победа над Лос

...
Сакраменто Кингс с Александър Везенков постигна драматична победа над Лос
Коментари Харесай

Сакраменто би Лейкърс, Везенков записа личен рекорд

" Сакраменто Кингс " с Александър Везенков реализира трагична победа над " Лос Анджелис Лейкърс " със 132:127 след продължение в мач от Националната баскетболна асоциация (НБА).

В третия си мач от сезона Везенков вкара 11 точки за 18 минути игра - и в двата случая върхови достижения за него оттатък океана, и се регистрира още с 4 " битки ", една асистенция и един " чадър ". Той означи две тройки и записа 4 от 10 в стрелбата от игра. Някои от точните му попадения пристигнаха в основни моменти. 

В обществените мрежи се поства обстановка в последната четвърт, при която Везенков първо бе на паркета (блъснат от Леброн Джеймс), само че съумя да стане и да си проправи път под коша, бе повален още веднъж, само че означи падайки. Получи нарушаване, след което означи и наказателния удар.

HOW, SASHA!?
— Sacramento Kings (@SacramentoKings)

За първи път той влезе в игра в средата на откриващата четвърт и се разписа секунди по-късно след пас на Домантас Сабонис. Малко по-късно Сашо се отличи с тройка, а домакините натрупаха задатък.

По същия метод - с положителни дейности както в отбрана, по този начин и в нахлуване, Везенков се включваше до края, а Сабонис излезе поради насъбрани персонални нарушавания. " Кингс " водеше до заключителните секунди, само че Леброн Джеймс съумя да докара мача до продължение при 115:115.

В спомагателното време блесна Малик Монк - с 12 точки от своите 22 в дуела. Кевин Хъртър вкара основна тройка 32 секунди преди края.

Така " Сакраменто Кингс " завоюва калифорнийското дерби, като помрачи 20-годишнината от дебюта на Леброн Джеймс в НБА.

Най-резултатен за " кралете " беше Диарън Фокс с 37 т. Антъни Дейвис записа 30 за " езерняците ", а 27 т. добави Джеймс. 
 Две звезди една против друга - Леброн Джеймс и Диарън Фокс. Снимка АП/БТА
Една от фантазиите на Везенков преди да заиграе в НБА беше да се изправи против Леброн и тя към този момент е реализирана. Следва посещение на " Голдън Стейт Уориърс " в Сан Франциско, откакто във втория мач " воините " надделяха " кралете " в Сакраменто.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР