САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Това се превърна в обред на

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Това се превърна в обред на
Коментари Харесай

Предложението на Калифорния ще промени начина, по който се изчисляват сметките за електроенергия, с цел облекчаване на летните скокове

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Това се трансформира в ритуал на лятото в слънчева Калифорния: Когато температурата скочи, сметките за електричество също някои клиенти с месечни заплащания над $500.

Голяма причина за това е методът, по който най-големите енергийни компании в Калифорния пресмятат цените. Колкото повече сила употребявате, толкоз повече пари плащате – освен за електричество, само че и за неща като поддръжка на мрежата и понижаване на риска от горски пожари.

Предложение, разкрито в сряда от държавните регулатори, цели да промени това. Вместо да се пресмятат сметките въз основа най-много на това какъв брой сила употребяват хората, частта ще бъде закрепена такса. За множеството хора тази такса ще бъде $24,15 на месец. Хората, които са записани в стратегии за подкрепяне на хора с ниски приходи или които живеят в жилища на налични цени с лимитирани документи, биха платили по-малко - 6 или 12 $, според от обстановката им.

За да се компенсира тази нова такса, цена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР