САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Когато сенаторът от Калифорния Майк Макгуайър

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Когато сенаторът от Калифорния Майк Макгуайър
Коментари Харесай

Новият лидер на Сената на Калифорния казва, че неговите приоритети са изменението на климата, бездомността и опиоидните кризи

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Когато сенаторът от Калифорния Майк Макгуайър поеме поста водач на Сената на щата в понеделник, това ще бъде за първи път от десетилетия първите двама законодателни водачи на щата не са от огромен градски център.

Но Макгуайър споделя, че проблемите, които най-вече засягат селските региони като неговия – в това число детската беднотия, пристрастяването към опиати и дефицита на жилища – резонират с 39-те милиона души, живеещи в целия щат.

„ Всичко които преди малко загатнах, са опасенията на калифорнийците в Еврика и на калифорнийците в Лос Анджелис “, сподели Макгуайър в скорошно изявление за Асошиейтед прес.

44-годишният Макгуайър е от семейство на производители на сини сливи и за първи път е определен на обществена служба през 1998 година, когато печели място в учебния съвет в дребния град Хелдсбърг. Той беше определен в щатския сенат през 2014 година и от този момент е създател на законодателство за отбрана на морския живот, поддръжка на фермерите за канабис, за по-надеж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР