Съживяват се клетките на НДСВ в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати. 

...
Съживяват се клетките на НДСВ в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати. 
Коментари Харесай

Бившият шеф на НС Герджиков убеден: НДСВ прескача 4-те процента

" Съживяват се клетките на Национална движение „Симеон Втори" в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати ".  Това сподели пред БНР проф. Огнян Герджиков, правист, ръководител на 39-ото Народно заседание, някогашен длъжностен министър председател, едно от лицата на Национална движение „Симеон Втори". 

И добави, че партията ще прескочи бариерата за влизане в Народното събрание. 

" Изумен съм от комбинативната мисъл на някои хора, които непрестанно виждат призраци и са доста безапелационни, че сме съветски проксита ". 

Той акцентира, че Национална движение „Симеон Втори" е отворена към всички партии, като се изключи " Възраждане ", които по думите му изповядват друга политическа вяра. 

" Предстои да решим дали ще се явим сами на изборите, само че не е изключено в недалечна вероятност да стартираме да опипваме почвата към една или друга партия. Още не търсим сътрудници ". 

Според него последните служебните държавни управления, изключително последното, са били сполучливи и не е съдбовно, че има толкоз служебни кабинети: 

" Това не е знамение невиждано в политическия живот. И други страни са прекосявали през такива въртележки. Влизането в криза не би трябвало да се приема като ужасно. Ще излезем от рецесията ". 

По тематиката РСМ проф. Огнян Герджиков разяснява: 

" Хората в РСМ ритат столчето, на което са седнали. Без благословията на България не могат да влязат в Европейски Съюз... Македонските партии са настроени против България и от десетилетия разпалват омразата. Провеждат политика, която е в тяхна изгода пред света и в ущърб на България. Ние някак не успяхме да покажем пред света истината и в този момент берем неприятните плодове от борбата сред двата приятелски народа ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР