Съжалявате ли, че Роналдо си тръгна от Реал Мадрид, а

...
Съжалявате ли, че Роналдо си тръгна от Реал Мадрид, а
Коментари Харесай

Какво представляват предлаганите от Betano онлайн залози на Fantasy лиги

Съжалявате ли, че Роналдо си потегли от Реал Мадрид, а Меси към този момент не е част от Барселона? Не бързайте да унивате, тъй като още веднъж може да се върнат там с помощта на  и предоставената фентъзи лига – прочее приказваме за лиги, тъй като този оператор се е постарал да ни разреши основаването на тимове и в други спортни дисциплини, с изключение на футбол. Ако се чудите какво тъкмо е това и по какъв начин в действителност да преместите футболисти за милиони евро от един клуб в различен, то дано побързаме с обяснението. Кратката версия: не можете. По-дългата изисква и опознаване на добре известната и позната фентъзи лига като спорт. 

Най-вероятно сте я чували и виждали, само че на първо място ще обърнем внимание на началото й и основите. Преди доста години, спортни почитатели и фенове на голфа, решили да измислят метод, с цел да създадат играта по-вълнуваща. Ето за какво избирали по няколко играча и на база техния резултат, правели ранглиста и излъчвали победител.

Това е основата на фентъзи лигата и букмейкърите бързо вземат решение да я осиновят и да дават някои доста положителни и вълнуващи благоприятни условия на спортните почитатели. Това е платформа, в която всеки може да влезе в обувките на Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо. За задачата всеки един клиент основава собствен личен тим, избирайки футболистите от едно състезание, които са публично картотекирани. Възможно е даже да вършиме и тим за Шампионска лига, в случай че това е вашата пристрастеност. 

Виртуалната валута служи за закупуването на играчи, като в случай че приказваме за футбол, би трябвало да имате вратар, бранители, крила, център и даже нападатели. Изборът зависи от вас самите, само че пък не би трябвало да забравяме, че няма да имате средства за сглобяването на мечтания тим, най-малко не незабавно. Идеята е, че всички би трябвало да имат еднакъв старт. 

Ако в миналото сте играли компютърни симулации на футболен управител, то няма да е мъчно да се ориентирате в ситуацията. Най-вероятно и това е повода да виждаме, че  и присъединяване на клиентите се усилва. Добре, откакто сглобим един футболен Франкенщайн, по какъв начин тъкмо чакаме от него, че ще стартира да играе и да предлага задоволително футболни провокации? Краткият отговор е, че няма по какъв начин това да се случи. Все отново не би трябвало да забравяме, че приказваме за доста скъпа спортна промишленост. 

Тайната тук се разкрива от напълно различен детайл – точковия актив и представянето на всеки един футболист в неговия действителен тим. Най-често определеният от нас състезател натрупа актив на база представянето си, отбелязването на голове, отбрана, сполучливи пасове и други. Всичко това е разказано с особена акуратност, затова няма по какъв начин да има изненади. С нашият фентъзи тим можем да играем за един кръг, един съответен ден или даже цялостен сезон. 

Обърнете внимание, че приказваме за футбол като най-популярен спорт, само че фентъзи лига може да се създаде за съвсем всяка дисциплинираност. И макар красивата и занимателна концепция, дано не забравяме, че аудиторията въпреки всичко играе на
хазартна игра. Участието в хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! По тази причина би трябвало да напомним, че всеки един фентъзи управител би трябвало да играе отговорно и рационално, изхождайки единствено от гледната точка на заниманието. Не очаквайте, че ще натрупате бързо благосъстояние или ще повишите своя финансов статус – това няма да се случи, най-малко не и със спортни прогнози. 


















10:00 27/01 15:00 27/01 19:30 27/01 21:30 27/01 21:45 27/01 22:00 27/01 22:00 27/01 21:00 26/01 22:00 26/01






























--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР